megjelenés
(2020-ban)
előfizető
(MATESZ, 2020/III. negyedév)
átlagosan értékesített példány naponta
(MATESZ, 2020/III. negyedév)
oldalmegtekintés a honlapon
(GA, 2019. október)

Népszava

Éves előfizetői- és hirdetési csomag
közületi ügyfelek részére

A Népszava hazánk legrégebbi politikai napilapja, 146 éve része és hírmondója a magyar történelemnek. Függetlenül a háborúk és forradalmak viharaitól, politikai rendszerektől, a pártpaletta és a tulajdonosok változásától a lap mindig meg tudta őrizni a saját arcát és a mai napig közvetíti olvasói felé az alapítása óta vállalt értékrendet. Hagyományaihoz híven, ma is ügyének tekinti, hogy a hétköznapi ember számára fogódzót adjon a körülöttünk lévő világ értelmezéséhez.

A Népszava értékrendje szerint kiemelten fontos a társadalmi szolidaritás, a demokráciatudat és a tolerancia erősítése. Az egyre terjedő hírhamisítással, valamint a radikalizálódó közbeszéddel szemben hiteles és kiegyensúlyozott hírforrás kíván lenni.

A több példányt rendelő közületek számára kidolgoztunk egy kedvezményrendszert, amely szerint a megrendelt darabszám függvényében az előfizetéshez kedvezményes hirdetési lehetőség is tartozik. Így például, a 2020-ban megjelenő 305 lapszám 100 példányos megrendelése esetén a nettó 10,1 mFt-os csomagár összesen nettó 17, 6 mFt értékű nyomtatott lapot és hirdetési felületet tartalmaz.

A Népszava közületi előfizetői- és hirdetési ajánlata a 2020-as évre