Népszava

Egy lapszám ára: 380-420 Ft
Éves előfizetőknek: 226 Ft

Előfizetési lehetőség

A Népszava szerkesztősége független, újságírói és szerkesztői a minőségi sajtó nemzetközi normáit követik. A lap kritikus a mindenkori hatalommal, és szolidáris a társadalom hátrányos helyzetű csoportjaival – legyen szó kissebbségekről, vagy rászorulókról. A tolerancia kiemelten fontos érték a Népszava számára, épp ezért véleményoldalain a szerkesztőség értékrendjétől eltérő írások is helyet kapnak.

A Népszava hetente hatszor jelenik meg. Szerdán heti tévéműsorral egészül ki, pénteken a Nyitott mondat néven irodalmi melléklet kínál értékes plusztartalmat az olvasóknak. Szombaton két nyolcoldalas mellékletet is tartalmaz. Az egyik a Szép Szó, amely az 1936-ban Ignotus Pál és József Attila által alapított, hasonló nevű folyóirat hagyományait viszi tovább. A másik a  Visszhang, amelyet a 2018 decemberében megszűnt Vasárnapi Hírek szerkesztősége készít.

A Népszava digitális változata megvásárolható, illetve előfizethető a DigitalStand oldalán. Így a lap már a megjelenés pillanatában olvasható, a világ bármely pontján.

Népszava honlapja a hét minden napján érdemi tartalmat kínál: 2019. januárjában több mint 8,5 milliószor olvastak cikket a nepszava.hu-n.

Meghatározó hírforrásaként Népszava a közösségi médiában is folyamatosan frissülő tartalommal van jelen. Ha nem akar appokkal bajlódni és nincs ideje a monitor előtt ülni, akkor kövesse a Facebookon a Népszavát – több mint 30 ezren már ezt teszik.

A Népszava azonban nemcsak a jelenre és a jövőre figyel, de a múltra is. Archív lapszámai – akár egyedi, saját hirdetménnyel is kiegészítve – többféle változatban megrendelhetők a kiadóban. Ha szeretné tudni, hogy mit írt a Népszava azon a napon, amikor ön megszületett, vagy egyszerűen csak szeretne kedveskedni barátainak, rokonainak egy korabeli lapszámmal, keresse Emléklap szolgáltatásunkat.